MANGLER DU KUNST PÅ VÆGGEN?

Så er du havnet det rigtige sted. I hvert fald hvis du kan lide abstrakte og farverige malerier.

Er du på udkig efter det helt rigtig maleri til dit hjem, er det en god idé at gå efter et motiv du finder tiltrækkende og som du bliver glad af at se på. Udover at malerier har en dekorativ effekt, så åbner de op for tanker og følelser når man kigger på dem. Malerier kan skabe helt nyt liv til et rum og tilføre glæde i hverdagen.

Mine malerier er signeret på bagsiden og laves altid ud fra princippet om at kunst skal være sjovt og uhøjtideligt. Derfor kan langt de fleste af mine malerier vendes på alle 4 leder. På den måde kan de passe til dig og din indretning, hvis du fx. flytter eller trænger til at der sker nyt derhjemme.

Store malerier

Store malerier

Er du så heldig at have højt til loftet – eller et stort tomt areal over din sofa eller i dit allerum – så kan et stort maleri være ideelt til dit hjem. Et stort maleri kan skabe et fokuspunkt og samle din indretning. Det kan skabe personlighed og sætte prikken over iét i din indretning. Et stort maleri har en enestående dekorativ effekt og kan være den røde tråd i hjemmet.

Mindre malerier

Mindre malerier

Et mellem/mindre maleri kan gøre rigtig meget for et rum. Det kan kan skabe en kontrast til din indretning, eller fuldende den – ved at binde den sammen, via farve og materialevalg. På tværs af rummet kan der ske mirakler, ved blot at hænge et mindre maleri op. Lån gerne et maleri med hjem, og oplev det.

Malerier i ramme

Malerier i ramme

Har du allerede mange store malerier i dit hjem, kan et mindre maleri i ramme skabe en god kontrast til disse, på en dekorativ og elegant måde. Eller har du slet ikke plads til et stort maleri i dit hjem, så er et maleri i ramme et fantastisk alternativ. Malerier i rammer kan skabe liv i det rum, du synes trænger til fornyelse. Udover at være dekorative er de elegante.

Du er altid velkommen til at komme forbi og se mine malerier live. Fremvisninger er også mulig aften og weekend.

Har du behov for at se et maleri i hjemlige omgivelser inden køb, så er det muligt at låne det med hjem i et par dage.

Du kan vælge at få et maleri fragtet til din bopæl eller du kan afhente det hos mig i Vanløse. Fragtpris afhænger af hvor du bor.

Har du forelsket dig i et særligt maleri, som du ikke har mulighed for at betale på en gang, så tilbyder jeg en afdragsordning.

Hvis du mangler en personlig gave kan du bestille et gavekort hos mig. Et gavekort er den perfekte gave, når modtageren ikke ved præcis, hvilket maleri der skal skrives på ønskelisten eller måske har brug for et lille tilskud for at købe det helt rigtige maleri. Du bestemmer selv beløbet.

Har du spørgsmål eller ønsker, så ring til mig på 20275141 eller skriv på lerfeldtbjerker@me.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

KUNSTPLAKATER

Se udvalget af spændende og dekorative kunstplakater her. En kunstplakat er en nem måde at skabe nyt liv til væggen. Det er også en god værtindegave eller fødselsdagsgave til dem du holder af.

Nyheder

DRIFTING AWAY - Mål 100 X 140 CM

0,00 DKK

Originalt maleri. Akryl på lærred.

DRIFTING AWAY  -  Mål 100  X 140 CM

Signeret på bagsiden, så det kan vendes på alle leder.

Ophængsklart

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet